teisipäev, 6. aprill 2010

Tartumaa linn

Veel on jäänud ainult loetud päevad, et registreeruda XV Tartu Hansapäevade Tartumaa linna.


Sündmus leiab aset 17. - 18. juulil 2010 Pirogovi platsis. Tegu on nii-öelda Tartumaa messiga, kus lisaks eksponentide alale pannakse üles ka lava ja tantsupõrand, mis ootab esinejaid igast valdkonnast.

Kui sul on mõni hea idee, selts, sündmus, huviring, vaatamisväärsus vms, mida sa sooviksid ka teistega jagada, siis Tartumaa linn pakub Sulle võimalust selle tutvustamiseks.

Registreerumisel palun anda teada kui suure (m2) varjualuse/boksiga soovite välja tulla (peab igal eksponendil endal olemas olema), oma kontaktandmed ning lühike kirjeldus plaanitavatest tegevustest.

Lavale/tantsupõrandale registreerimiseks palun saata esitatavast lühike tutvustus ning orienteeruv kestus.


Osalemine Tartumaa linnas on tasuta, va äriline tegevus, mis on maksustaud võrdselt laadaplatsi tasuga (http://hansapaevad.ee/?s=111).

Hansapäevade traditsioonil - 2010. a. toimuvad juba XV Tartu Hansapäevad - on linnaelu aastaringis kindel koht. Sündmus on arenev. Põhisuunad: - suure hulga publiku kohalolu annab võimalusi veel enam eksponeerida erinevaid kunste - muusikat, kujutavat kunsti, etenduskunste. - korraldada enam omatulu teenivaid sündmusi, kontserte. - tihe koostöö teiste ürituste korraldajatega: 2010 toimuvad koostöös puhkpillifestivaliga „Mürtsub pill“.

XV Tartu Hansapäevade juhtlause on "Helisevad Hansapäevad".

Tartu Hansapäevad on Tartu osalejarohkeimaid ja olulisemaid mainesündmusi, mis toob lisaks tartlastele kokku külalisi üle Eesti ning välismaalt. Eelmistest Hansapäevadest võttis osa ligi 60 000 külastajat.
Harivat tegevust, meelelahutust ja kaasategemise võimalusi pakuvad päevad kõikidele eagruppidele. Pidustused on jagatud erinevate linnade: Jõelinna, Jaanilinna, Laste- ja Tulevikulinna, Raelinna, Tartumaa linna ja Hansalaada vahel. Üles astub nii muusikuid kui ka tantsijaid, nii professionaale kui ka harrastajaid Tartust, Tartu maakonnast, mujalt Eestist ja ka välismaalt.

2011 toimuvad Tartu Hansapäevad koos rahvusvahelise, Euroopa rahvakultuuride suurima sündmusega Europeade 2011

Soovitusi:

* Kanna oma tegevustega kooskõlas olevaid riideid
* Lisaks üldtutvustavale materjalile võiks mõlemal päeval olla fookuses üks kindel teema/objekt
* Ära jaga ainult voldikuid, vaid kaasa rahvast!!
* Huviringidele - tutvustage oma tegevusi laval, et jõuda oma tegemistega ka valdkonnaväliste inimesteni
* Müüjatele - mõelge praktiliselt
* Küsimuste korral ärge kahelge mulle helistamast või kirjutamast


Registreerimise tähtaeg on 9. aprill!


Hansapäevade kodulehekülg - http://hansapaevad.ee/?s=1

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar