teisipäev, 4. mai 2010

Juhtimisalane jututuba „Kuidas leida õigeid inimesi?“

Juba homme kl 16-20 toimub Tartus lühikoolitus neile kodanikeühenduste juhtidele, kellel on personali värbamisega seotud küsimusi.



Kodanikeühenduste liit EMSL kutsub teid juhtimise jututuppa „Kuidas leida õigeid inimesi?“. Juhtimise jututoad on lühikoolitused, pigem lausa teeõhtud, kus eeldatavalt on kõigil osalejatel oma unikaalseid kogemusi ja teadmisi, mida vestlusringis teistega jagada ning sel moel olla korraga nii õppija kui ka õpetaja. Siiski kutsume igasse jututuppa ka külalise, kes teeb omalt poolt ettekande, mille vahel ja järel toimub arutelu.



Seekord on külalisi lausa kaks: Ülle Velt ja Helle Saaremägi, Lõuna-Eesti personaligurud, et jagada oma kogemusi ja soovitusi õige inimese valikul oma organisatsiooni. Kuidas sõeluda kõikide pakkujate seast just oma meeskonda sobilik kandidaat? Mida kindlasti teha ja mida kindlasti mitte teha inimest tööle valides? Millal kasutada tegevusülesandeid, erineva eesmärgiga intervjuusid, teste ja grupitööd ning millist lisainfot need meile inimese kohta annavad? Jututuba on juba kohe: sel kolmapäeval 5. mail kl 16.00 – 20.00 Domus Dorpatensise majas. Osalustasu on 250 krooni. Registreerimine ning täpsemalt sellest jututoast ja ka järgmistest www.ngo.ee/jututoad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar